spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateUCB își face laborator performant de kinetoterapie

  UCB își face laborator performant de kinetoterapie

  Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu își dotează cu peste 664.000 de lei Laboratorul de kinetoterapie la facultatea de asistență medicală.

  Vor fi achiziționate echipamente medicale specifice pentru dotarea Laboratorului de kinetoterapie. Bugetul este de peste 664.000 de lei.

  Nu mai puțin de 26 de echipamente medicale sunt în planul de achiziție, precum: analizor postural, dispozitiv măsurare detentă, analizor de compoziție corporală cu segmente multi-frecvență, aparat multifuncțional SPORTMANN, sistem de recuperare complex Normatec, sistem optic de analiză și măsurare, electrocardiograf portabil profesional, spirometru digital Spirolab sau echivalent, dinamometru digital de tracțiune și compresie cu senzor extern, stetoscop electronic multi-funcțional, canapea consultații medicale, aparat fizioterapie cu laser și ultrasunete.

  „Sistem video pentru transmiterea live din sălile de operație/ simulare/ curs=2BUC. 25 Pachet format din: un pat de spital electric și o noptieră spital=1BUC. LOT NR.2: 1. Sistem audio-video pentru înregistrarea și redarea sesiunilor practice în cadrul sesiunilor de debriefing SIMStation Essential sau echivalent =1BUC.”, conform Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!