spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateUltima zi de oferte pentru Centrul de agrement și tratament de la...

  Ultima zi de oferte pentru Centrul de agrement și tratament de la Săcelu

  Schimbări la Staţiunea SăceluLuni este ultima zi în care Complexul Energetic Oltenia mai primește oferte neangajante pentru Centrul de agrement și tratament de la Săcelu. În data de 17 octombrie se încheie etapa preliminară pentru vânzarea bazei de tratament Săcelu. În intervalul 18 octombrie – 31 decembrie 2022, se va proceda la verificarea și analizarea ofertelor, care vor avea acces la regulament și la caietul de sarcini în intervalul 1 – 31 ianuarie 2023. Ulterior, va avea loc licitația propriu-zisă și vânzarea imobilelor.

  Complexul Energetic Oltenia a scos la vânzare atât clădirile din zonă, cât și terenurile și luciul de apă. „Vânzare activelor non-core, disponibilizabile ale S. C.E.O. S.A., constând în imobile, dotări mijloace fixe și terenurile aferente: Ø Teren aferent imobilului „Bază de tratament”, în suprafață de 3.253,92 mp; Ø Teren aferent activului „Plajă împreună cu bazinele de apă minerală”, în suprafață de 10.147,00 mp; Ø Teren aferent activului „Centrală termică, spălătorie și parcare”, în suprafață de 1.772,90 mp și aferent fostului activ „Vila 3 și Vila 6”, în suprafață de 416,78 mp; Ø Teren aferent imobilului „Bloc de garsoniere”, în suprafață de 1.552,21 mp; Ø Teren aferent imobilului „Cantină Restaurant”, în suprafață de 561,00 mp”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Măsura valorificării activelor de la Săcelu este parte din Planul de Restructurare al CE Oltenia notificat Comisiei Europene în 4.12.2020, revizuit în iunie 2021 și completat în decembrie 2021. În contextul Planului de decarbonare realizat de CE Oltenia, inclus în Planul de restructurare notificat Comisiei Europene, CE Oltenia intenționează să valorifice activele pe care le deține și care nu au legătură cu activitatea de bază, cea de producere a energiei electrice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!