spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateUna dintre victimele accidentului de muncă de la cariera Jilț Sud a...

  Una dintre victimele accidentului de muncă de la cariera Jilț Sud a revenit în spital

  Unul dintre minerii răniți în accidentul de muncă de la cariera Jilț Sud a revenit în spital, după ce a acuzat unele dureri.

  „La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat astăzi după amiază una dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari, care inițial fusese preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale.
  După investigații medicale, medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani în Secția Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală și pentru investigații medicale suplimentare“, au comunicat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență.

  Acesta a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Craiova, de unde a fost externat în aceeași zi.

  În accidentul de la cariera Jilț Sud, zece persoane au fost rănite și trei au decedat.

  Doi pacienți au fost externați

  Două dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari au fost externate din Secția Chirurgie Generală II a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în stare bună. „Cei doi pacienți au primit recomandare de a merge la control dacă va fi nevoie și concedii medicale. Celălalt pacient internat în unitatea noastră medicală a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL. Potrivit medicului curant, pacientul va fi monitorizat în secție, deoarece prezintă o fractură minoră, fără deplasare, la nivelul oaselor feței, care nu necesită intervenția chirurgicală. Cu toții au beneficiat de consiliere psihologică pe perioada internării“, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: