spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateUnul dintre cei mai apreciați biologi români, la Târgu Jiu

  Unul dintre cei mai apreciați biologi români, la Târgu Jiu

  Alexandru Stermin, unul dintre cei mai apreciați biologi români, este invitatul conferinței „Zbateri și Dezbateri”, care va avea loc joi, 23 martie, sub egida programului Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023.

  Alexandru Stermin este profesor la Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj, biolog, cercetător și  autor.

  Întâlnirea la care sunt invitați tinerii și adulții deopotrivă va avea la ora 19:00, în amfiteatrul Universității „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu din Debarcader.

  „Alexandru Stermin este înzestrat cu o gamă largă de cunoștințe și experiențe, inclusiv studii în biologie, teologie și filosofie, precum și cursuri în psihoterapie pozitivă. Însă, pasiunea lui adevărată este viața în natură și înțelegerea sinelui prin intermediul acesteia.

  Întâlnirea cu Alexandru Stermin este un dialog unic despre călătoriile sale, unde a descoperit magia naturii, despre experiențele din jungla amazoniană, taigaua Siberiei sau laguna magică din Rio de Janeiro.

  Conferința este organizată sub egida programului Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023, de către Federația START și Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, cu sprijinul primăriei Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat de presă. .

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: