spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateVânzătorii de mărțișoare, din Târgu Jiu, revoltați

  Vânzătorii de mărțișoare, din Târgu Jiu, revoltați

  Revoltă printre vânzătorii de mărțișoare din Târgu Jiu. Comercianții susțin că strategia autorităților de a-i alinia în Piața Prefecturii i-a lăsat fără profit.

  Vânzătorii se plâng că vânzările merg prost după ce în 2021 au stat pe margine din cauza pandemiei. Peste 60 de corturi de mărțișoare și aranjamente floare au fost amplasate în Piața Prefecturii din Târgu Jiu.

  În ciuda spațiilor și corturilor oferite de autorități, comercianții se plâng de lipsa clienților. Unii acuză faptul că mutarea nu le-a fost favorabilă. „Nu am vândut nimic. Nici condițiile meteo nu au fost favorabile, nici amplasamentul. Nu înțelegem de ce ne-au mutat aici, pe toți, în cerc, spate în spate. Nu este bine! Clienții nu au putut să vadă toate tarabele. Eu sunt nemulțumită! Nu am vândut nici măcar să îmi recuperez investiția. Anul viitor voi sta acasă”, a transmis o comerciantă.

  „Vânzările au mers slab. Nu e vorba de tradiție ci de bani. Oamenii nu mai au bani. Prețurile modice nu au ajutat. Vom rămâne cu marfa pe masă”, a transmis un alt comerciant. “Nu este bine ce au făcut. Mă refer la amplasament. Nu avem o toaletă, nu avem nimic. Sunt foarte supărat pe autorități, nu mă așteptam să își bată joc de noi. DSP-ul nu are nimic de spus?”, a declarat un alt comerciant supărat.

  Printre nemulțumiți își fac loc și clienți fericiți care spun că au rezolvat mai ușor munca, fără a se mai plimba pe tot centrul Municipiului în căutarea unui mărțișor. “Am cumpărat mărțișoare pentru doamnele de la școală. Este mult mai bine așa, nu pe întreg centrul orașului. Prețurile sunt bune, modelele sunt cam vechi dar asta este! Eu mă bucur că se respectă tradiția. Copilul este fericit că poate să ofere un mărțișor colegelor de la școală”, a transmis o mămică.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Perfect!!! Mai bine sa stati acasa decat sa creati un calvar pentru locuitorii de pe strada Alexandru vlahuta unde , timp de 15 zile le blocati pur si simplu toate parcarile, le loviti masinile si plecati fara sa anuntati si le lasati maldere de gunoi in cartier.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: