spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBărbat acuzat de proxenetism, trafic de influență și conducere fără permis

  Bărbat acuzat de proxenetism, trafic de influență și conducere fără permis

  Un bărbat din comuna Ponoarele, județul Mehedinți, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru trafic de influență, proxenetism și conducere fără permis. Acesta a primit de la o femeie suma de 1.000 de lei pentru că i-a promis că va interveni pentru a o programa mai repede pentru susținerea probei practice pentru obținerea permisului de conducere. „Inculpatul C.N.D. a pretins și a primit de la denunțătoarea C.A., suma de 500 de euro, iar în perioada de 27-06-2021 a primit suma de 1.000 de lei, echivalentul a 250 de euro pretinși anterior, dându-i de înțeles că va interveni pe lângă examinatorii auto pentru a o programa la proba practică într-un termen cât mai scurt și pentru a promova această probă“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

   

  Acuzat de proxenetism

   

  În plus, inculpatul este acuzat de proxenetism, pentru că a determinat o tânără să practice prostituția, iar acesta și-a însușit o parte din bani.

  „În perioada august 2019 – august 2021, inculpatul a determinat și a înlesnit practicarea prostituției de către numitul O.A.C., obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta“, au mai transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

   

  A condus de mai multe ori autoturismul fără să dețină permis de conducere

   

  Bărbatul a mai fost prins de mai multe ori de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere: „În datele de 7/8 ianuarie 2020 și în continuare în ziua de 08.01.2020, inculpatul C.N.D. a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere. Totodată, în ziua de 27.02.2021, inculpatul C.N.D. a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere“, au mai transmis procurorii.

  Inculpatul a fost reținut pe data de 3 februarie, după care a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: