spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateVerificări pe toate drumurile din zone montane, după accidentul din Defileul Jiului

  Verificări pe toate drumurile din zone montane, după accidentul din Defileul Jiului

  Defileul JiuluiŞeful CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat, după accidentul din Defileul Jiului, în care un bărbat a murit după ce un bolovan a căzut pe autoturism, că a cerut, din nou, tuturor directorilor regionali din cadrul CNAIR, să realizeze verificări şi intervenţii suplimentare pe drumurile care tranzitează zone montane.

  „Ca urmare a tragicului eveniment de astăzi de pe DN66 (Defileul Jiului), am cerut, din nou, tuturor directorilor regionali din cadrul CNAIR să realizeze verificări şi intervenţii suplimentare pe drumurile care tranzitează zone montane! Intervenim, monitorizăm permanent şi facem tot ce este posibil să protejăm participanţii la traficul rutier de pietre şi copaci care pot cădea de pe versanţi”, spune şeful CNAIR.

  Cristian Pistol afirmă că, deşi situaţia de pe Defileul Jiului a fost impredictibilă, vrea să continue să caute soluţii şi să mărească nivelul monitorizării acestor versanţi la nivelul DRDP-urilor, astfel încât să se reducă la maximum astfel de riscuri.
  Măsurile anunțate vin după ce un bolovan a căzut de pe versant și s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers pe Drumul Naţional 66, în Defileul Jiului. Piatra a trecut prin parbriz și l-a lovit pe șofer. Echipe de salvatori din două judeţe au intervenit la faţa locului şi l-au scos pe şofer din maşină, acesta fiind în stop cardio-respirator și a decedat.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: