spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi bugetul alocat prin PTJ în Gorj

  Vezi bugetul alocat prin PTJ în Gorj

  Sume importante vor fi direcționat în Gorj pentru IMM-uri și dezvoltări de afaceri în zonă. Este vorba despre 311 milioane de euro. Președintele Consiliului Județean susține ca sumele denota seriozitatea celor care au muncit la acest proiect.

  După vizita și discuțiile purtate de oficiali ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, în Gorj, autoritățile județene sunt optimiste. Au fost luni de muncă și abia acum se vad rezultatele.

  „Demersurile și eforturile Consiliului Județean Gorj, precum și ale tuturor celor care au sprijinit instituția, în ultimii ani, în activitatea privind Programul Tranziție Justă, s-au concretizat. Am avut o discuție reală, aplicată și concretă cu reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, referitoare la Ghidul privind finanțarea IMM-urilor. Este pentru prima dată, de la lansarea Programului Tranziție Justă, când reprezentanți tehnici, cu experiență în programare și implementare a fondurilor europene, responsabili la nivel național de Program, se deplasează în Gorj pentru o discuție față în față cu Grupul județean.

  Astfel de întâlniri de lucru, tehnice și cu abordări concrete, între MIPE, ca Autoritate de Management, ADR Sud-Vest Oltenia, ca Organism Intermediar și Grupul județean privind tranziția la neutralitatea climatică din județul Gorj, coordonat de Consiliul Județean Gorj, constituie un exemplu de bună practică pentru etapele următoare ale implementării Programului Tranziție Justă. Totodată, aceste întâlniri sunt necesare, având în vedere obiectivul nostru principal.”, transmite președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: