spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi când schimbă șefii din Poliția Locală biroul cu munca de teren!...

  Vezi când schimbă șefii din Poliția Locală biroul cu munca de teren! Romanescu: Vor trece în calitatea de execuție!

  De luna viitoare organigrama Poliției Locale va fi modificată. Primarul Marcel Romanescu susține că va supune votului consilierilor locali propunerea de a mai elimina din posturile de conducere din instituție fără a umbla însă la veniturile lunare ale angajaților. Cu alte cuvinte șefii vor fi trecuți la munca de teren, sector în care este nevoie de personal.

  Muncipalitatea nu a bătut pasul pe loc cu această propunere și în două luni dorește să schimbe structura Poliției Locale Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu susține că este nevoie de oameni care să facă teren și cei care stau acum prin birouri pot face aceste ture.

  La muncă…

  „Am discutat acest aspect. Cred că proiectul de hotărâre va intra în luna august pe ordinea de zi. Au existat ceva modificări odată cu Noul Cod Administrativ și vrem să vedem exact dacă legea va fi acceptată de președinte și ulterior să facem modificări. Vorbim de o realocare de personal. Vor trece în calitatea de executie cei care ocupă acum funcțiile de șefi de serviciu. Nu am făcut angajări în ultima perioadă în această instituție”, a declarat primarul. În acest moment, instituția funcționează cu șase șefi, în condițiile în care sunt 80 de polițiști locali.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: