spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăSocialScandal între vânătorii gorjeni. „De doi ani și jumătate eu nu-l mai...

  Scandal între vânătorii gorjeni. „De doi ani și jumătate eu nu-l mai recunosc pe omul acesta“

  Ion Ciocea, primarul comunei BustuchinEste scandal în conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj. Ion Ciocea, președintele organizației, îi acum pe mai mulți membri din Consiliului Director că urmăresc înlocuirea sa din funcție: „O gașcă din Consiliul Director, care este formată din Șerban, Moroșanu (n.r. – fostul director al Spitalului Județean), Lupulescu și un avocat, a tulburat ordinea la ședințe. Toate ședințele sunt cu scandal și nu se poate lua o hotărâre pentru cu ei iau hotărâri doar pentru ei. Aceștia au propus revocarea mea din funcția de președinte. Pe mine nu m-au pus ei din Consiliul Director, ci Adunarea Generală. Eu am făcut niște lucruri bune pentru oameni și mă voi duce cu fruntea sus în fața lor și o să le explic de ce nu sunt de acord cu ei, pentru că eu nmu sunt de acord ca din banii membrilor vânători să-și cumpere pălării sau gloanțe“, a spus Ciocea la Radio Infinit.

  A cerut revocarea membrilor din Consiliul Director

  Primarul Ciocea a cerut revocarea celor care-i sunt ostili: „Acești oameni nu au venit acolo ca să gândească pentru membrii vânători, ci au venit pentru privilegiile lor: să-l țină pe director în brațe, să iau autorizație unde vreau și când vreau, să împuște ce vreau. Eu le-am pus botniță și le-am spus că atât timp cât voi fi eu trebuie să-l respectăm pe cel ce dă banii, și nu să ne gândim că mărim taxa finală din an în an și să aducem fonduri“.

  „Adoptă mereu un ton foarte dur“

  Aristică Moroșanu spune că nu-l mai recunoaște pe prietenul său: „Acum doi ani și ceva, când a fost Adunarea ordinară a vânătorilor și pescarilor sportivi din Gorj am făcut parte din echipa dumnealui, care i-a făcut lobby, pentru a-l vota. Mai mult decât atât, eu sunt prieten cu Ciocea de 20 și ceva de ani, dar de doi ani și jumătate eu nu-l mai recunosc pe omul acesta. În ședințele Consiliul Director adoptă mereu un ton foarte dur, cu vorbe extraordinar de urâte. I-am atras atenția că nu suntem subordonații lui și nici măcar locatarii comunei pe care o conduce“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: