spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi câți bani primesc olimpicii din Târgu Jiu!

  Vezi câți bani primesc olimpicii din Târgu Jiu!

  Olimpicii din Târgu Jiu, premiați de autorități. Și anul acesta, Primăria și Consiliul Local Târgu Jiu vor recompensa elevii cu rezultate deosebite în concursuri. Sumele alocate în acest sens sunt cuprinse între 10 mii de lei și 1000 de lei.

  În cadrul ședinței de Consiliul Local, ce va avea loc astăzi, 07 iunie, consilierii vor vota un proiect de hotărâre ce vizează alocarea sumelor necesare premierii elevilor studioși din oraș. Festivitatea oficială va avea loc peste două zile. „Ca și în alți ani, încercăm să îi recompensăm pe cei care au obținut premii importante la olimpiadele naționale, dar și să motivăm alți școlari să participe și să obțină premii la olimpiadele naționale. De la un an la altul, vedem tot mai mulți elevi participanți și credem că aceste modalități de premieri i-au determinat să fie mult mai activi. Avem aproape 100 de elevi din Târgu Jiu prezenți la olimpiade, inclusiv echipa de robotică de la CNTV și echipa de baschet a aceluiași colegiu. Astăzi, 7 iunie, avem o ședință de CL convocată de îndată. Legea învățământului a fost modificată și putem face aceste premieri. Propunerea noastră e de 5000 de lei pentru locul I, 4000 de lei -locul III, 3000 de lei- locul II și 1000 de lei pentru fiecare mențiunea obținută. Pentru echipe vom acorda 10 mii de lei pentru locul I, 9 mii de lei pentru locul II și 8 mii de lei pentru locul III. Evenimentul va avea loc joi, 09 iunie, la Teatrul de Vară”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Echipe CSM, recompensate

  Și echipele CSM Târgu Jiu vor beneficia de premii acordate de Consiliul Local. Autoritățile au în plan să aloce sume și pentru sportivii care joacă în competiții importante. „Luăm în calcul și premierea sportivilor. Avem două echipe în Liga Națională, baschet și handbal. Vom aloca sume și în acest sens”, a mai declarat edilul târgujian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: