spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateVezi propunerile pentru titlul de "Cetățean de onoare" al Municipiului Târgu Jiu

  Vezi propunerile pentru titlul de „Cetățean de onoare” al Municipiului Târgu Jiu

  Directorul CEZ Oltenia, Eugen Butoarcă și medicul chirurg Dragoş Davițoiu au fost propuși pentru titlul de cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu. Propunerea vine din partea primarului Marcel Romanescu, care susține că cei nominalizați au făcut lucruri importante pentru comunitatea din care fac parte.

  Urmează ca propunerile să se concretizeze într-un proiect de hotărâre, ce va fi supus votului consilierilor locali în luna mai, cu ocazia zilelor festive ale Municipiului Târgu Jiu.
  „Domnul doctor Davițoiu, în lumea medicală, numele lui spune foarte multe. Pacienții din Târgu Jiu, care au fost tratați de dumnealui, știu foarte bine ce reprezintă pentru dumnealui județul și orașul din care a plecat. Din discuțiile cu cetățenii, întotdeauna i-a primit ca fiind ai lui. O altă propunere va fi Eugen Butoarcă, directorul general al CEZ Oltenia. Am beneficiat de foarte mult sprijin din partea dumnealui. Partea electrică de pe Calea Eroilor a fost suportată de CEZ Oltenia. Pe directorul Butoarcă îl simt de partea mea prin implicarea lui în comunitate”, transmite edilul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: