spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateVictorie pentru producătorii din Piața Centrală

  Victorie pentru producătorii din Piața Centrală

  Vești bune pentru piețarii din Târgu Jiu. Consilierii PSD au reușit, prin sesizările formulate către Instituția Prefectului, să anuleze proiectul de hotărâre ce viza închirierea tarabelor din Piața Centrală în urma unei licitații. Decizia a atras, la vremea aceea, nemulțumiri în stradă, piețarii scandând la geamurile Primăriei Târgu Jiu. Acum, prin noua decizie luată, nu va mai creste nici prețul de închiriere a meselor.

  Anunțul a fost făcut de consilierul PSD Eduard Lădaru. Acesta susține că ultimul proiect de hotărâre, favorabil comercianților, urmează să fie pus în aplicare.

  „Consilierii municipali PSD au reușit să obțină o victorie pentru PRODUCĂTORII din Piața Centrală. În urma sesizării pe care am formulat-o la Instituția Prefectului, astăzi, primarul municipiului Târgu Jiu a fost obligat să inițieze un proiect de hotărâre, prin care s-a anulat aplicarea prevederilor hotărârilor de Consiliu Local, care stabileau ca producătorii să participe la LICITAȚIE, pentru a putea să închirieze o masă și să își vândă produsele. Așteptăm ca dl. primar să propună anularea întregului proiect de hotărâre, deoarece, pe lângă faptul că este nelegal, duce și la creșterea prețurilor pentru populație, urmare a taxelor percepute”, a declarat consilierul PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!