spot_img
18.8 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateVIDEO Transalpina deszăpezită pe traseul Novaci-Rânca

  VIDEO Transalpina deszăpezită pe traseul Novaci-Rânca

  O ninsoare abundentă s-a înregistrat, astăzi de dimineață, în zona înaltă din munţii Parâng şi pe Transalpina (care este deschisă circulației, în Gorj, pe traseul Novaci-Rânca, în tot timpul anului).

  „În zona înaltă din Munţii Parâng, în special în zona Rânca, precipitaţiile s-au transformat în ninsoare. A nins destul de abundent“, a transmis Cristi Tudor, reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP) Craiova.

  S-a acționat cu utilajele de deszăpezire

  Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au acţionat cu utilajele de deszăpezire. „S-a acţionat într-un timp scurt cu utilaje de deszăpezire. S-a acţionat cu material antiderapant şi cu lamă. S-a încălzit pe parcus şi a început să plouă. Nu au fost probleme de trafic. Nu au fost evenimente înregistrate“, a mai spus reprezentantul DRDP Craiova.

  Recomandări pentru şoferi

  Cristi Tudor le recomandă şoferilor să se informeze înainte de a pleca la drum cu privire la condiţiilor meteorologice din zona montană: Facem un nou apel la conducătorii auto care vor să se deplaseze în zonele montane, să verifice înainte prognozele meteo, pentru a se asigura că nu vor avea surprize, mai ales dacă nu mai au maşinile echipate pentru sezonul rece“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!