spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateVIDEO Zeci de copii au primit cadouri din partea polițiștilor locali

  VIDEO Zeci de copii au primit cadouri din partea polițiștilor locali

  Polițiștii locali din Târgu Jiu au mers cu daruri, în pragul sărbătorii Paștelui, la 27 de copii care trăiesc în familii care se confruntă cu situații dificile.
  „Poliţiştii locali din Târgu Jiu au inițiat o activitate umanitară şi au ţinut să fie alături de 5 familii aflate în dificultate.
  Pentru a le face sărbătorile mai frumoase, poliţiștii locali le-au dăruit, cu multă bucurie, pachete cu produse tradiționale.
  Astfel, au fost împărţite alimente, dulciuri și jucării, care, la fel ca şi vorbele bune şi urările oamenilor în uniformă, au adus speranță și bucurie în sufletele a 27 de copii.
  Poliţia Locală Târgu Jiu vă urează tuturor sărbători liniștite, iar Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, speranţă şi pace în suflet!“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.
  Camelia Maria, mama unei fetițe bolnave, a transmis mulțumiri, prin intermediul rețelelor sociale, Poliției Locale: „Mulțumim, Poliția Locală Târgu Jiu. Ca de fiecare dată, în prag de sărbători aduceți fericire în sufletul atâtor oameni!
  A fost încă una din zilele în care oamenii s-au unit pentru alți oameni, s-au unit pentru a aduce un strop de bucurie și o fărâmă de speranță în casele unor familii, pentru care un gest ca și cel de astăzi pentru unii este o banalitate pentru alții înseamnă enorm“.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: