spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateZeci de persoane s-au îngrămădit la ușa policlinicii. Unitatea a fost închisă...

  Zeci de persoane s-au îngrămădit la ușa policlinicii. Unitatea a fost închisă pentru efectuarea unei dezinfecții

  Zeci de persoane au așteptat, astăzi, la ușa Policlinicii, fără să păstreze distanța socială prevăzute de reglementările actuale de un metru și jumătate. Unitatea medicală a fost închisă timp de mai multe ore, pentru a se face o dezinfecție, după ce o infirmieră din cadrul policlinicii a fost internată în spital cu suspiciune de COVID-19.

  „Azi-noapte, o infirmieră care lucra în ambulatoriu a fost internată cu suspiciune de infectare cu noul coronavirus. A fost internată în izolator la Spitalul 700. Pentru a preveni orice problemă, s-a făcut o dezinfecție, operațiune prevăzută și de reglementările în vigoare. S-a făcut o dezinfecție cu nebulizatorul. Le-am comunicat pacienților printr-un afiș, dar nu au înțeles și nu au așteptat în mod ordonat cu respectarea distanțării. Am fost obligat să iau măsura dezinfecției“, a spus Ovidiu Gheorghe, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Au fost chemate forțele de ordine

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a solicitat prezența personalului de la pază. „Am chemat forțele necesare de la firma de pază pentru a se face ordine. La ora 11,45 s-a deschis Policlinica și lucrurile s-au rezolvat“, a precizat Ovidiu Gheorghe.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: