spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăAdministratieCNI extinde o școală gimnazială din Gorj

  CNI extinde o școală gimnazială din Gorj

  Compania Națională de Investiții modernizează Școala Gimnazială numărul 1 din Târgu-Cărbunești. În momentul de față, se caută o companie care să asigure proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor la unitatea de învățământ.

  Este vorba de reabilitarea, modernizarea, dotare corpuri C1, C2 și construirea unui acoperiș tip șarpantă corp C2, la Școala Gimnazială nr. 1, „George Uscătescu”, orașul Târgu Cărbunești. Bugetul alocat este de peste 3,3 milioane de lei.

  „Beneficiarul investiției (pe perioada execuției): COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII; Elaboratorul Studiului de Fezabilitate -Proiectant General – S.C. VISION ENGINEERING S.R.L; Amplasamentul Imobilul constituit din construcții și teren aferent în suprafață de 8.457 mp se află intravilan în domeniul public al Orașului Târgu Cărbunești, conform HG 973/05.09.2002 emisă de Guvernul României. Atribuirea contractului de lucrări având ca obiect execuţia de lucrări și prestarea de servicii de proiectare, fazele: Proiectul tehnic de execuție, Documentația tehnică de autorizarea executării organizării lucrărilor; Asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor (inclusiv fazele determinante și eventuale modificări ale proiectului); • Intocmire raport la terminarea execuției lucrărilor permanente; • Elaborare certificat energetic anexă la procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor; • Programul de urmărire a comportării lucrării în timp; • Proiect „as-built” pentru obiectivul de investiții; • Execuție lucrări de constructii; Durata de realizare a investiției: -2 luni proiectare -10 luni execuție”, conform Companiei Naționale de Investiții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: