spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO legendă a echipei de fotbal Craiova Maxima își lansează cartea la...

  O legendă a echipei de fotbal Craiova Maxima își lansează cartea la Târgu Jiu

  Una dintre legendele echipei de fotbal Craiova Maxima, va fi prezentă la Târgu Jiu, pentru a-și lansa cartea „Filosofia Fotbalului“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 octombrie.

  „Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 12.00, va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu lansarea cărții „Filosofia Fotbalului”, semnată de gorjeanul Aurel Țicleanu, antrenor, lector la Școala de Antrenori și Vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, fost component al echipei naționale de fotbal a României și al echipei Universitatea Craiova, supranumită Craiova Maxima. Accesul la eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile.” a anunțat Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, gazda evenimentului.


  Aurel Țicleanu este lector la Școala de Antrenori și vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF.
  Acesta a făcut parte din echipa de glorie a Universității Craiova, denumită „Craiova Maxima“, care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA din 1983 și alături de care a câștigat două titluri de campion al României și patru Cupe ale României. Universitatea Craiova a fost prima echipă românească de fotbal care a reușit să ajungă până la acest nivel al unei cupe europene.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: