spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEducatieProiect pentru sprijinirea voluntariatului în rândul tinerilor din Târgu Jiu

  Proiect pentru sprijinirea voluntariatului în rândul tinerilor din Târgu Jiu

  Tinerii din municipiul Târgu Jiu, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, sunt îndemnați să participe ca voluntari în diferite acțiuni.

  Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER) derulează, în perioada Septembrie – Decembrie 2022, proiectul “VOLUNTAR ÎN TÂRGU-JIU”.
  „Scopul proiectului îl constituie promovarea voluntariatului în municipiul Târgu-Jiu, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 14–35 ani, prin metode non-formale.
  Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creșterea gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la valoarea voluntariatului pentru comunitatea locală; creşterea calităţii experienţei de voluntariat şi asigurarea caracterului incluziv al voluntariatului, pe fondul schimbărilor demografice şi al orientărilor valorice ale populaţiei; creşterea gradului de promovare a voluntariatului în rândul comunității locale.
  Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 200 tineri din municipiul Târgu-Jiu“, se arată într-un comunicat de presă.
  În perioada următoare va avea loc un seminar interactiv „Voluntar în Târgu-Jiu” , un training „Coordonator de voluntari” și un eveniment stradal Ziua Internatională a Voluntariatului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!