spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăAdministratieSe reiau lucrările de modernizare a străzilor din Municipiul Motru

  Se reiau lucrările de modernizare a străzilor din Municipiul Motru

  Programul de asfaltări la Motru se reia în zilele următoare. Conform primarului Cosmin Morega, este vorba despre asfaltările făcute prin Programul „Anghel Saligny”. S-a lucrat o lună de zile anul trecut, însă lucrările au fost sistate, ca urmare a vremii potrivnice.

  În week-end constructorul a readus utilajele pe străzile care vor fi modernizate și de luni vor fi demarate lucrările. Lungimea totală a străzilor modernizate este de peste 2 kilometri.

  Avem licitația finalizată și constructorul stabilit de anul trecut. S-a și lucrat circa 4 săptămâni anul trecut, dar vremea nu a mai permis și s-a sistat. Acum este ordin de reluare a lucrărilor pe 4 martie. Au adus utilaje pe 7 străzi din oraș. Sunt străzi de pământ unde am mai făcut balastare. Nu au fost modernizate niciodată. Sunt străzile: Lacului, Prelungirea Teiului, Dafinului, Salciei, dar și alte străzi din zona Sălii de Sport din Motru. Finanțarea este asigurată din 2023. Este alocată suma de 13 milioane de lei. Vor fi asfaltări de străzi, de alei, realizate rigole, accese la gospodării, șanțuri, borduri, marcaje, semen de circulație, trotuare. Mai sunt și zone în care trebuie să fie făcute excavații și umpluturi. Așadar, se va lucra indiferent dacă va ploua. Temperaturile au crescut și oamenii pot sta pe șantiere”, a menționat Cosmin Morega, edilul din Motru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: