spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratieTransport public nepoluant între Rovinari și Drăguțești

  Transport public nepoluant între Rovinari și Drăguțești

  Două din lotul de trei autobuze electrice achiziționate prin proiectul “Dezvoltarea mobilității urbane din UAT Rovinari și UAT Drăguțești prin modernizarea sistemului public de transport local, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020” au ajuns la Rovinari.

  Mijloacele de transport sunt dotate cu motoare electrice de 129 kW, acumulatori de 172 kWh, autonomia oferită fiind de 200 de km.
  Valoarea totală a contractului este de 8.853.600 lei și include 3 autobuze electrice, 3 stații de încărcare lentă, 2 stații de încărcare rapidă, sisemul de taxare e-tiketing, precum și costurile de livrare și instalare.

  Autobuzele electrice SOR EBN 8 dispun de câte 16 locuri pe scaune, spații dedicate fotoliilor rulante folosite la transportul persoanelor cu dizabilități, dar și locuri “în picioare” până la capacitatea totală de 50 + 1 locuri.
  Potrivit traseului gândit de autorități, autobuzele vor opri în 17 stații de călători. Stațiile vor fi realizate cu bani din bugetelul primăriei Rovinari, au transmis autoritățile locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!