spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăCulturaBiblioteca stradală din Novaci, pe harta mondială

  Biblioteca stradală din Novaci, pe harta mondială

  Biblioteca stradală din orașul Novaci a fost introdusă pe o hartă mondială a bibliotecilor de acest fel. Căsuțe în care se află cărți sunt amplasate în diferite locuri din oraș. Cititorii le pot împrumuta ca să le citească, sau se pot bucura de lectură pe o bancă din parc.
  „BIBLIOTECA STRADALĂ – din Novaci – în parteneriat cu Organizația Americană ILLINOIS ROMANIEN COMMUNITY – CHICAGO, S.U.A. – de acum pe harta bibliotecilor de acest gen din toată lumea (consultă, LITTLE FREE LIBRARY WORLD MAP)!
  AICI, la NOVACI, în locațiile de la spital și din stația de autobuze, poți găsi o carte, când călătoresti, sau ești internat în spital!! Acesta este proiectul la care poți contribui și tu, aducând o carte, o revistă, care nu îti mai trebuie, care te încurcă prin casă sau stă de ani de zile aruncată în podul casei sau într-o magazie!!!
  Aveti reviste pe care le-ati citit? Aveti cărți vechi! Broșuri cu reclame? Nu le aruncați! Contactați conducerea Casei de Cultură Novaci și donați-le! Există mereu persoane dornice a se instrui citind in orice împrejurare!“, au transmis reprezentanții Casei de Cultură Novaci.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: