spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăCulturaConcertul Tradițional de Colinde din Cojmănești, la a II-a ediție

  Concertul Tradițional de Colinde din Cojmănești, la a II-a ediție

  Satul Cojmanești al comunei Slivilești a fost martorul unui eveniment deosebit, o adevărată celebrare a tradițiilor și a spiritului comunitar, cu ocazia desfășurării, cu succes, a celei de-a II-a ediții a Concertului Tradițional de Colinde.

  Evenimentul a reunit participanți din Polovragi, Novaci, Turburea, Târgu-Jiu și Slivilesti, transformându-se într-o experiență magică a sărbătorilor de iarnă. Organizat de Parohia Cojmanesti, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Slivilești, concertul a fost o demonstrație de solidaritate și colaborare între instituțiile locale și comunitate. Această inițiativă a avut la bază dorința de a păstra vie tradiția și bucuria sărbătorilor în inimile oamenilor.

  ‘Organizatorii transmit mulțumiri tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment. Întreaga comunitate a contribuit la buna desfășurare a acestuia, iar succesul său nu ar fi fost posibil fără sprijinul și eforturile tuturor. A fost un demers colectiv, unde fiecare a pus umărul pentru a crea o atmosferă autentică și plină de căldură. Această seară de colinde a fost nu doar o serie de cântece frumoase, ci și o „punte” către tradițiile noastre, un pod între trecut și prezent. Așa cum o singură scânteie poate aprinde o flacără, comunitatea din satul Cojmanesti a demonstrat că o mică inițiativă poate duce la un eveniment care să dăinuie și să păstreze vie tradiția și portul popular. Astăzi, am creat împreună o flacără a bucuriei și a unității care va lumina drumul nostru în viitor’ este mesajul organizatorilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: