spot_img
12.3 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 22, 2024
Altele
  AcasăCulturaExpoziție de pictură dedicată copilăriei

  Expoziție de pictură dedicată copilăriei

  Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită miercuri, 31 mai 2023, la ora 17.00, la vernisarea expoziției de pictură „Minunata lume a copilăriei!”, semnată de  Laigner Francesca-Maria.

  Elevă a Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” în clasa a X-a, Laigner Francesca – Maria nu este la prima expoziție personală de pictură la sala “Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău, a crezut în talentul ei de când Francesca era în clasaa VII-a.

  Pasiunea pentru pictură o are de mică, însă cu timpul a învățat să se perfecționeze. Chiar dacă este la un profil real (matematică – informatică), Francesca vrea să urmeze Universitatea de Artă și Design, secția de publicitate. Își dorește foarte mult să avanseze pe parte creativă și este convinsă că în timp va câștiga și mai multe premii la concursurile naționale și internaționale la care va participa.

  „În expoziția de pictură vernisată miercuri 31 mai 2023, la ora 17.00, puteți  vedea mai multe tablouri care exprimă copilăria așa cum o văd ochii Francescăi….MINUNATĂ!

  Vă așteptăm dacă aveți posibilitatea sa vedeți expoziția “Minunata lume a copilăriei!” alături de noi, o expoziție dedicată Zilei Internaționale a Copilului în sala „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al CJCPCT Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: