spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăCulturaÎncepe Festivalul Internațional de literatură „Tudor Arghezi”

  Începe Festivalul Internațional de literatură „Tudor Arghezi”

  Festivalul Internațional de literatură „Tudor Arghezi” va avea loc în perioada 18– 21 mai 2023. Ajuns la cea de-a 43-a ediţie, festivalul omagiază pe cel care rămâne unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat literatura română de-a lungul timpului.

  Festivalul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, sub patronajul Consiliului Județean Gorj, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria orașului Târgu Cărbunești, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Târgu Jiu, în colaborare  cu UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA și Institutul Cultural Român.

  „Ajuns la cea de-a 43-a ediţie, festivalul omagiază pe cel care rămâne unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat literatura română de-a lungul timpului şi se adresează creatorilor de literatură şi exegeţilor în arghezologie din ţară, precum şi vorbitorilor de limbă română din comunităţile de peste graniţe, cu preocupări în domeniu” se arată într-un comunicat de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: