spot_img
22.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 18, 2024
Altele
  AcasăCulturaÎncepe o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari din România

  Începe o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari din România

  O nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari din România la Târgu Jiu va avea loc în perioada 24-27 august. Manifestarea a ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Târgul va fi deschis la ora 11.00, în Piața Prefecturii.

  Gorjenii și turiștii care se vor plimba prin centrul municipiului Târgu Jiu vor avea ocazia să admire și să cumpere o mulțime de produse tradiționale, realizate de meșterii populari.

  Oferta meșterilor este una bogată. „Sunt așteptați meșteri populari din Cluj, Maramureș, Mehedinți, Vâlcea, Dolj, Gorj, Argeș, Bistrița Năsăud și Bihor. Plini de voie bună, artiștii populari așteaptă să își etaleze produsele tradiționale la Târgu Jiu. Ceramică, miniaturi, costume tradiţionale, lavandă, cioplituri lemn, opinci din piele, covoare din Moldova și oltenești, icoane, păpuși, pictură și turtă dulce vor fi puse la vânzare de artizanii populari. Produsele vor fi prezentate clienților în detaliu, chiar de către realizatorii înșiși“, au transmis reprezentanții Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!