spot_img
Altele
  AcasăCulturaPiesă jucată în premieră de actorii teatrului din Târgu Jiu pe scena...

  Piesă jucată în premieră de actorii teatrului din Târgu Jiu pe scena Teatrului Național Craiova

  Pentru că nu au unde să joace spectacolele, deoarece sala Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu este închisă, actorii sunt nevoiți să joace pe scenele altor teatre. Astfel, premiera piesei „Singurătatea pietrelor” va avea loc Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

  „Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vă invită, duminică, 19 martie 2023, la orele 17,00 și, respectiv, 19,00, la piesa ”Singurătatea pietrelor”, regizată de Gelu Badea, piesă care va fi jucată la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova, în sala mică.

  ”Singurătatea pietrelor” este drama unui copil autist, un fel de geniu neînțeles, chiar și de către propriii părinți, care încearcă să-și țină familia lângă el. Este o piesă de teatru în trei personaje, mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral.

  «Singurătatea pietrelor» este o producție de teatru emoționantă, pusă în scenă de regizorul Gelu Badea, după un text de Flavius Lucăcel, text nominalizat la UNITER în 2015“, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanții teatrului din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: