spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăCulturaUn nou cenaclu literar ia naștere în județul Gorj

  Un nou cenaclu literar ia naștere în județul Gorj

   

  Un nou cenaclu literar va fi lansat în județul Gorj. Acesta va funcționa la mansarda Bibliotecii Județene „Christian Tell“ și va fi coordonat de către reprezentanții bibliotecii.

  „Cu ocazia Lunii Culturii, anunțăm deschiderea oficială a Cenaclului Tell, pe 22 ianuarie, ora 11:00, în Mansarda Bibliotecii Județene. În cadrul acestuia, vom concretiza valențele literare ale vocii tânărului artist, dar vom discuta și opere consacrate, analizând dintr-o perspectivă socială, etică și morală. În urma celor două exerciții, vom defini atât drumul literar individual, cât și viitorii oameni cu o gândire nuanțată, critică.

  Cenaclul se va desfășura o dată la două săptâmâni și va consta într-un atelier de creație literară și într-unul de dezvoltare a gândirii critice pe baza operelor deja cunoscute. Perspectivele multiple, diversitatea și spiritul de comunitate sperăm să vă convingă în a vă alătura. Vă mulțumim și vă așteptăm să descoperim împreună atât artiștii de printre și din noi, cât și pe cei pe care-i știm deja sub vechi perspective!“, este mesajul transmis de către reprezentanții Bibliotecii Județene „Christian Tell“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!