spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEconomicActele adiționale pentru condițiile speciale de muncă de la CEO sunt în...

  Actele adiționale pentru condițiile speciale de muncă de la CEO sunt în aer

  Nu sunt încă finalizate listele cu salariații Complexului Energetic Oltenia care vor beneficia de condiții speciale de muncă. Acestea vor fi determinate în baza noii legi care reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de un act normativ intrat în vigoare pe 18 august și care introduce condiții speciale de muncă pentru personalul din companiile energetice între care și Complexul Energetic Oltenia. Nu sunt însă prea multe specificații legat de categoriile care vor beneficia de condiții speciale de muncă, iar în opinia mai multor specialiști, ar fi nevoie ca legea să fie completată cât mai repede.

  Din cauză că nu a reușit să identifice toate posturile care se încadrează la condiții speciale de muncă, administrația Complexului Energetic Oltenia nu a mai finalizat actul adițional care trebuie să fie semnat cu sindicatele, la actualul Contract Colectiv de Muncă de la nivelul companiei.

  Este obligatoriu ca procesul de identificare a locurilor de muncă în condiții speciale pentru că societatea are de plătit o contribuție dublă, față de condițiile actuale. Plata contribuție de 8%, față de 4%, la bugetul de stat trebuie să fie realizată începând cu data de 1 septembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: