spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEconomicAngajatul de la CE Oltenia care a fost rănit într-un accident de...

  Angajatul de la CE Oltenia care a fost rănit într-un accident de muncă a decedat

  Daniel Săceanu, bărbatul de 49 de ani care a fost victima unui accident de muncă la Sucursala Electrocentală, a decedat la spitalul din Craiova. Acesta nu a supraviețuit operației.

  „A mai murit un salariat de la CE Oltenia, după un accident de muncă. Condoleanțe familiei! Când se va acorda atenția cuvenită siguranței locurilor de muncă de la complex? La momentul apariției știrii cu accidentul de muncă, de acum 10 zile, inspectorul de muncă venit la fața locului declara: Nu era nimeni la fața locului, care să ne explice ce s-a întâmplat! 
  La CE Oltenia este un deficit uriaș de personal și de investiții la locul de muncă, ceea ce contribuie major la evenimente tragice ca acesta“, a comentat deputatul Dan Vâlceanu, pe pagina sa de Facebook.

  Au donat sânge pentru a-i salva viața

  Opeste 40 de salariați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) au mers, în urmă cu câteva zile, la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge pentru colegul lor de la termocentrala Ișalnița. Din păcate, totul a fost în zadar.

  Daniel Săceanu, în vârstă de 49 de ani, de la Sucursala Electrocentrale Ișalnița a căzut între vagoane și i-au fost amputate ambele picioare. Accidentul de muncă a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni. Acesta era din localitatea Butoiești, județul Mehedinți. Accidentul a avut loc la Secția de combustibil de la calea ferată uzinală a CEE Ișalnița. Salariatul a căzut în momentul în care împingea către rampa de descărcare un șir de 10 vagoane.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: