spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO angajează alpiniști utilitari

  CEO angajează alpiniști utilitari

  Complexul Energetic Oltenia încadrează echipe de specialiști pentru lucrul la înălțime. Este nevoie de servicii efectuate cu personal calificat pentru lucrări la înălțime, respectiv la diferitele cote ale grupurilor energetice din sucursalele electrocentrale.

  Formațiile de lucru vor utiliza corzi, nacele sau schele. Acestea vor înlătura zgura și cenușa depusă pe echipamentele de la cazane.

  Este vorba de suprafețele de schimb de căldură, arzătoare și aspirațiile morilor de cărbune. Din echipele care vor presta pentru Complexul Energetic Oltenia la termocentrale vor face parte alpiniști utilitari și muncitori deservenți. Contractul va viza perioada acestui an.

  Complexul Energetic Oltenia are la dispoziție trei sucursale electrocentrale. Sunt în funcțiune 4 grupuri energetice, dintr-un total de 7 disponibile. Două dintre acestea vor intra în conservare în luna octombrie a anului 2023. Din cauză că ard cărbune în cazane, rezultă cantități mari de zgură și cenușă. Acestea sunt evacuate la depozitele din vecinătatea termocentralelor. Nu tot materialul rezultat ajunge, însă, în depozitele de zgură și cenușă, ci se depune și pe echipamentele conexe ale grupurilor energetice. Pentru a nu apărea probleme în funcționare și pentru a asigura condiții bune de lucru, aparatura trebuie să fie curățată de toate depunerile. Complexul Energetic Oltenia nu are la dispoziție personal specializat în lucrul la înălțime. Este motivul pentru care, periodic, angajează alpiniști utilitari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!