spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO face o investiție de 3,5 milioane de lei pentru realizarea programului...

  CEO face o investiție de 3,5 milioane de lei pentru realizarea programului de producție a cărbunelui

  Complexul Energetic Oltenia face o achiziție care va asigura buna funcționare a benzilor de transport steril și cărbune. În acest sens, a fost alocat un buget pentru cumpărarea pieselor necesare benzilor transportoare.

  Vor fi achiziționate ghirlande de role și role singulare. Acestea le vor înlocui pe cele defecte sau care sunt uzate. Piesele pentru transportoarele cu benzi din carierele miniere din Gorj vor costa peste 3,5 milioane de lei.

  Ghirlandele cu role  și rolele singulare sunt componente deosebit de importante ale benzilor transportoare, atât din punct de vedere funcțional cât şi economic, prin costurile ridicate pe care le impun pentru asigurarea funcționării utilajelor în parametrii proiectaţi. Ghirlandele role şi rolele singulare vor fi utilizate pentru realizarea programelor de mentenanță (reparații curente ale utilajelor din dotarea carierelor) executate cu forțe proprii. Înlocuirea la timp a ghirlandelor de role şi rolele singulare defecte, duce la reducerea staționărilor cauzate de incidente și accidente, asigurând realizarea programului de producție, conform Complexului Energetic Oltenia. Ghirlandele de role și rolele uzate afectează benzile transportoare din cauciuc, iar costurile cu mentenanța sau înlocuirea acestora sunt și mai mari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: