spot_img
14.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateParcul Industrial de la Bălești e aproape gata

  Parcul Industrial de la Bălești e aproape gata

  Parcul Industrial din comuna Bălești este aproape gata. Potrivit primarului din Bălești, Mădălin Ungureanu, se lucrează la documentații în momentul de față, după ce s-a încheiat etapa de asigurare a utilităților, a împrejmuirii și celelalte lucrări necesare pentru activitatea sucursalei Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu.

  Parcul Industrial de la Bălești este localizat pe islazul comunal de la Tălpășești. Are 10 hectare și își va începe activitatea de anul viitor, cu un prim investitor. Este vorba de o firmă din Polonia, care dorește să deschidă o fabrică de componente auto, respectiv remorci și semiremorci.

  În acest sens a și fost semnat un acord între reprezentanții Parcului Industrial și compania poloneză. „Vestea bună este că avem acest prim investitor interesat să deschidă fabrica de componente auto. Vor fi cel puțin 150 de locuri de muncă. Noi vom colabora cu oricine va înființa locuri de muncă în parcul industrial și vom sprijini total orice inițiativă în acest sens.”, a declarat Mădălin Ungureanu, edilul din Bălești.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!