spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO investește aproape 300.000 de lei în reabilitarea unei clădiri de birouri

  CEO investește aproape 300.000 de lei în reabilitarea unei clădiri de birouri

  Complexul Energetic Oltenia a găsit fonduri pentru reabilitarea unei clădiri de birouri. Suma se apropie de 300.000 de lei. Licitația este programată pe 2 februarie și vizează identificarea unui constructor care să reabiliteze clădirea de birouri din strada Victoriei de la numărul 22.

  „Execuția lucrărilor de renovare și reparații interioare în zona de parter a imobilului situat pe strada Victoriei, nr. 22, loc Târgu Jiu. Solicitările de clarificări se vor face cu cel puțin 11 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet o singură dată doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit, în a 7 zi înainte de data limită depunere a ofertelor stabilită prin anuntul de participare.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Compania deține 6 clădiri de birouri în municipiul Târgu Jiu pentru personalul administrativ. Unele sunt proprii și altele închiriate. Complexul Energetic Oltenia și-a propus să renunțe la activele care nu au legătură directă cu producerea de energie electrică. Acestea vor fi evaluate și vor fi scoase la vânzare cel mai probabil. Pe măsură ce activitatea companiei miniere se va reduce, inclusiv sediile pentru personalul TESA ar trebui să nu se mai regăsească între activele colosului energetic și să mai genereze cheltuieli cu întreținerea. La nivelul Complexului Energetic Oltenia este în curs de implementare un Plan de restructurare și decarbonare care se va încheia în 2026. Planul prevede închiderea de capacități și reducerea numărului de salariați.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: