spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăEconomicCorpul de Control al Ministerului vine la CEO! Ciurel s-a răzgândit: Boza...

  Corpul de Control al Ministerului vine la CEO! Ciurel s-a răzgândit: Boza nu are nicio vină

  Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anunțat că va trimite Corpul de Conteol al Ministerului la CEO, pentru a verifica situația stocurilor de cărbune. După nenumăratele acuze aduse de Ponta și Ciurel actualei conduceri, fostul manager al CEO spune acum, că de fapt Sorin Boza nu are nicio vină. Mai mult, acesta a declarat că situația societății la momentul actual este mulțumitoare. „Situaţia de la Complexul Oltenia este mulţumitoare. Dacă ar fi să dau o notă este aşa… de 6,7”, a spus Ciurel.
  Fostul manager a confirmat, în schimb, discuţiile cu Ionel Ilie, de când a acesta a condus CEO. „Ilie mi s-a plâns toată vara. Domne eu am un vot. Contractul de transport cărbune stă la unul dintre colegii mei din directorat care nu vrea să- i dea drumul, pentru că îi e frică să-l semneze. Îi e frică de DNA. Pentru că anul trecut pe contractul de transport cărbune a venit DNA şi neînţelgând ce scrie în contractul ăla l-a ţinut până s-a făcut prea târziu. Toată vara n-au semnat contractul de transport cărbune de frica DNA- ului. Aşa s-a întâmplat, n-are nicio vină Boza. Singura lui vină este că nu recunoaşte adevărul şi continuă să spună prostii, că adună cărbunele din Motru cu cel din termocentrale”, a spus Ciurel.

  Laurenţiu Ciurel a scris pe blog, că motivul pentru care au fost oprite cele două grupuri de la Turceni a fost lipsa cărbunelui, nu avariile apărute. Afirmaţiile lui Ciurel au fost preluate şi de Victor Ponta pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: