spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăEconomicCu cât vinde CEO tona de cărbune

  Cu cât vinde CEO tona de cărbune

  Costul unei tone de cărbune la Complexul Energetic Oltenia pentru terți este de 252 de lei. Este prețul la care cărbunele este achiziționat din depozitele Complexului Energetic Oltenia de către beneficiarii care utilizează lignitul drept combustibil, sau pentru producerea de energie electrică sau termică. Prețul la care tona de cărbune va fi vândută angajaților pentru încălzirea de iarnă este, însă, de 166 de lei.

  Astfel, administrația și sindicatele din Complexul Energetic Oltenia au stabilit numărul punctelor de încărcare pentru cota de cărbune care va fi acordată salariaților. Vor fi, în total, 10 puncte pentru încărcarea lignitului.

  Aproape toate punctele de încărcare vor fi la depozitele carierelor miniere. Este vorba de următoarele: Lupoaia, Roșiuța, Husnicioara, Jilț Sud, Jilț Nord, Tismana, Pinoasa, Peșteana, Roșia și sectorul Rovinari. Fiecare angajat va depune, din 16 mai, o cerere, dacă dorește să primească cota de cărbune. Acesta va fi de 10 tone și va costa 1.660 de lei. Cererile se depun până pe 15 iulie. Ridicarea cotelor de cărbune se va încheia până la finalul lunii noiembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: