spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăEconomicDeclaraţie ŞOC a lui Dian Popescu: CEO nu doreşte contracte de energie...

  Declaraţie ŞOC a lui Dian Popescu: CEO nu doreşte contracte de energie cu populaţia! Minte Complexul sau Dian?

  Iniţiativa liberalilor de a îndemna gorjenii să încheie contracte de energie direct cu Complexul Energetic Oltenia şi compania să aibă astfel venituri în plus este condamnata de Dian Popescu. Senatorul crede ca este o prostie, dar face şi o declaraţie gravă. Spune că de fapt CEO nu vrea să încheie astfel de contracte, deşi Partidului Naţional Liberal, compania i- a răspuns că poate să ofere astfel de servicii. În urma unei declaraţii atat de grave din partea unui senator, rămâne ca CEO să răspundă oficial cine minte. CEO sau Dian Popescu?

  img_0341

  Senatorul poate să facă această declaraţie şi pentru că a inceput campania electorală şi atunci atacă orice proiect bun al adversarului politic. În acelaşi timp, un senator care lansează ipoteza că CEO nu vrea astfel de contracte, poate să fie si adevărată. Conducerea Complexului Energetic Oltenia este singura în măsură să lămurească această problemă, deoarece dacă sunt gorjeni care vor să încheie contracte de energie direct cu CEO sunt induşi în eroare. Mai mult decât atât , Dian Popescu consideră că iniţiativa liberalilor este o prostie, deşi a fost lansată chiar de CEO, mai exact de Ionel Ilie, dar de care nu s- a mai ocupat nimeni din societate.
  „Asta este o prostie. Complexul Energetic Oltenia este un mare producător . Vânzarea energiei către persoane fizice , o mie, două mii, 3 mii, 5 mii, pentru Complex e o pierdere. Nu are nici infrastructura necesară. Trebuie să şi- o formeze , să bage bani în softuri. E destul de complicat. Dacă îmi mai arată şi mie de ce Hidroelectrica nu a făcut asta, de ce nu a făcut- o Nuclearelectrica, de ce nu o face nicio companie şi vrea să o facă Dan Vâlceanu la Gorj. Complexul Energetic Oltenia este o companie uriaşă. Complexul nu doreşte acest lucru şi nu doreşte pe bună dreptate, nu- i convine pe bună dreptate. Păi ce îl salvăm pe o parte şi îl băgăm în groapă pe altă parte?

  Vîlceanu: CEO ne- a asigurat că este pregătit pentru astfel de contracte

  Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu consideră că Dian Popescu prin această declaraţie demonstrează că este în campanie electorală şi că este împotriva CEO. „ Această declaraţie a domnului Dian Popescu denotă rea- credinţă şi fără îndoială faptul că este împotriva Complexului Energetic Oltenia. Aşa cum am şi anunţat CEO ne- a înaintat o ofertă şi ne- a asigurat că este pregătit să încheie astfel de contracte. Prin această declaraţie, domnul Dian Popescu demonstrează că nu poate gândi mai mult decât propriul interes electoral. În ceea ce priveşte alte companii gen Hidroelectrica sau Nuclearelectrica, nu au niciun motiv să îşi regândească structura de clienţi întrucât aşa cum ştie toată lumea şi Ionel Ilie care probabil i-a şi dictat acest discurs. Toată energia produsă de Nuclearelectrica este preluată obligatoriu de Sistem, iar Hidroelectrica produce la un preţ mic lucru care îi asigură desfacere pentru toată energia pe care o poate produce. Aşa că îl rog pe Dian Popescu şi colegii lui de la ALDE să uite interesul lor electoral şi să se gândească şi la salariaţii CEO care an de an îşi pierd locurile de muncă,” a declarat Dan Vîlceanu.

  Ce a răspuns Complexul, PNL

  Declaraţia lui Dian Popescu trebuie lămurită oficial de către Complexul Energetic Oltenia, deoarece în urma unei cereri a PNL, către CEO, cum că vrea să încheie contract de energie direct cu societatea răspunsul a fost afirmativ.
  „Vă informăm că Societatea Complexul Energetic Oltenia are capacitatea tehnică să vă furnizeze energie electrică. Oferta noastră se bazează pe un preţ fix pentru toată perioada de livrare 01.01.2017 31.12 .2017, fără acordarea de bonusuri sau aplicarea penalizărilor, în cazul dezechilibrelor create din cauza neconcordanţei dintre prognoză şi consum, suportate de furnizor pe piaţa de echilibrare. Factura de eenrgie se va emite cu data ultimei zile a lunii de consum , iar termenul de plată va 45 de zile de la data emiterii pentru casnici şi şi data ultimei zile din lună pentru noncasnici,” scrie în răspunsul pe care CEI l a dat PNL.

  Liberalii au propus ca primăriile şi gorjenii să încheie contacte de energie cu CEO, în speranţa că astfel vor fi salvate locuri de muncă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!