spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicÎntâlnire decisivă între sindicatele din CEO și Ministrul Muncii

  Întâlnire decisivă între sindicatele din CEO și Ministrul Muncii

  Liderii sindicatelor din Complexul Energetic Oltenia au, săptămâna aceasta, întâlnire cu Marius Budăi, ministrul Muncii. La întâlnire va participa și administrația Complexului Energetic Oltenia, pe lângă liderii celor patru federații reprezentative din compania enegetică. Pe de altă parte, din partea mediului politic, va fi prezent deputatul de Gorj Mihai Weber.

  „Vom participa la această întâlnire mediată de către deputatul Mihai Weber. Nu știu dacă vor participa și alți parlamentari. Noi de la Sindicatul „Energia” Rovinari vom fi acolo, dar nu vom sta alături de celelalte sindicate, ci separat. Cei de la federații să stea alături de administrație”, a declarat Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia” Rovinari.

  Discuțiile se vor axa pe variantele de aplicare ale Legii 197 privind introducerea de condiții speciale de muncă și reducerea vârstei de pensionare. Actul normativ este în vigoare din 2021, însă nu este luat în considerare de către casele de pensii. Angajații Complexului Energetic Oltenia au apelat și la instanțele de judecată, însă cererile au fost respinse.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: