spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 28, 2024
Altele
  AcasăNews Alert(VIDEO) O tânără din Târgu Jiu i-a impresionat pe jurații de la...

  (VIDEO) O tânără din Târgu Jiu i-a impresionat pe jurații de la Vocea României

  Jessica Lăzărescu, o tânără de 18 ani din Târgiu Jiu, a reușit să-i impresioneze pe jurații de la Vocea României. Ea a întors trei scaune în urma interpretării piesei „Runnin'” și se află, pentru a doua oară, pe scena acestui concurs. A participat în 2017 la Vocea României Jr., iar acum a venit să arate, încă o dată, de ce este capabilă.

  Irina Rimes, The Motans, Smiley și Theo Rose s-au luat la întrecere pentru a o convinge să se alăture echipei lor. Primii s-au întors Smiley și Theo Rose. „Jessica, ai cântat aerisit, aș spune. Ceea ce e foarte important, pentru că mulți dintre cei care vin aici au tendința de a aglomera piesele, din dorința de a demonstra foarte mult. A fost foarte, foarte bine și putem ajunge departe”, a spus Theo Rose.


  „Majoritatea celor care se urcă pe scena aceasta cântă foarte bine și, cumva, eu sunt atent la mici subtilități ale vocii și interpretării, care îmi spun mie că e ceva mai mult decât o simplă interpretare a piesei și că este un potențial artist ascuns acolo. Ai o voce fantastică și un bun simț muzical de invidiat“, a precizat Smiley.
  „Cânți mare pentru ai tăi cei 18 ani. Pe mine m-ai convins la final și mi-ai demonstrat că poți să cânți mai multe chestii, decât să cânți tare și demonstrativ“, i-a transmis Irina Rimes.


  Denis, de la „The Motans“, a apreciat atât interpretarea, cât și aspectul tinerei târgujiene: „Ai cântat cu pasiune și mi-ai transmis că este o poveste pe care o cred. Mi se pare că ești foarte frumoasă“.
  În final, Jessica Lăzărescu a ales să meargă în echipa lui Smiley și Theo Rose.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: