spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăEconomicPe ce dă CEO 2 milioane de euro

  Pe ce dă CEO 2 milioane de euro

  Complexul Energetic Oltenia a alocat aproape 2 milioane de euro pentru mentenanța utilajelor folosite la prelucrarea cărbunelui.

  A fost aprobat un buget de aproape 9 milioane de lei, pentru achiziția de piese de schimb pentru sistemul de preparare a cărbunelui folosit pentru cazanele grupurilor energetice. La fiecare punct de lucru, sunt mori pentru cărbune, care asigură dimensiunile necesare pentru lignitul ce este utilizat în procesul de ardere, în urma căruia rezultă energia electrică.

  Piesele pentru utilajele de prelucrare a mineralelor vor trebui să fie livrate de luna viitoare la depozitul de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari, în baza unui contract pe 12 luni.

  În urma accidentului de la Cariera Jilț Sud, administrația Complexului Energetic Oltenia ar trebuie să propună un plan de investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă de la companie și a stării utilajelor și a echipamentelor utilizate în procesul de producție și în activitățile conexe, cum ar fi cea de transport. Este de amintit că inspectorii de muncă au trasat recent 95 de măsuri pentru intrarea în legalitate în carierele miniere ale Complexului Energetic Oltenia. Au fost aplicate și amenzi de 163.000 de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: