spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicRușeț: Se lucrează la Bugetul pe anul viitor al CEO

  Rușeț: Se lucrează la Bugetul pe anul viitor al CEO

  Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a anunțat că, în aceste zile, se lucrează la proiectul de Buget de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2023. Proiectul are în vedere coordonatele economico-financiare ale acestui an. În 2022, se estimează un Buget cu profit. Astfel, la finalul anului va fi înregistrat, în premieră, un plus în partea financiară, pentru prima dată în ultimii 5 ani.

  „Se lucrează la Bugetul de Venituri și Cheltuieli pentru anul viitor. Se va avea în vedere faptul că este, în continuare, nevoie de Complexul Energetic Oltenia. Proiectul va fi gata până la finalul anului. Va fi avizat de structurile de conducere ale Complexului Energetic Oltenia, după care va fi trimis la Ministerul Energiei și de acolo va intra în procesul de avizare de la ministerele de resort: Ministerul Muncii, Finanțelor. Ulterior va fi aprobat prin Hotărâre de Guvern, așa cum este necesar la companiile de stat”, a declarat Ion Rușeț, la o televiziune locală.

  În mod normal, proiectul de Buget de Venituri și Cheltuieli pentru 2023 ar trebui să fie similar cu Bugetul din 2022, după cum au anunțat șefii Complexului Energetic Oltenia în această toamnă. Astfel, până la finalul anului 2023, nu ar trebui să existe reduceri de personal, în afara pensionărilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: