spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEconomicSindicalist: Li se promite tuturor din CEO că vor fi încadrați în...

  Sindicalist: Li se promite tuturor din CEO că vor fi încadrați în condiții speciale

  Un lider sindical din Complexul Energetic Oltenia anunță că la nivelul companiei energetice se fac presiuni de către marii lideri sindicali ca tot mai mulți angajați să beneficieze de condiții speciale, indiferent de locul de muncă. Astfel, și cei care au lucrat zeci de ani în condiții foarte grele și cei care au lucrat la birou în carieră sau departe de subunitățile miniere sau termocentrale vor avea noroc să se pensioneze mai devreme.

  Vasile Tivig, membru al Sindicatului „Energia” din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, a declarat că este un adevărat concurs de acordare de condiții speciale de muncă la Complexul Energetic Oltenia.

  „Li se promite tuturor din CEO că vor fi încadrați în condiții speciale. Nu se mai înțelege care este rostul acestor condiții speciale. Sunt pentru cei care au muncit în noroi și în praf sau pentru toată lumea? Atunci care mai este diferența între locurile de muncă și salarizare? Se umblă de către un sindicalist prin Termocentrala Rovinari și se promit condiții speciale de muncă, chiar de săptămâna aceasta. Mai e puțin și se ajunge la 98% din personalul Complexului Energetic Oltenia încadrat în condiții speciale de muncă. Vom vedea cum va analiza Casa de Pensii acele încadrări. Sper să nu le facă probleme și angajaților care au lucrat cu adevărat în condiții grele și și-au sacrificat sănătatea”, a declarat Vasile Tivig, membru la Sindicatul „Energia” din Termocentrala de la Rovinari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: