spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn sindicalist reclamă lipsa investițiilor și improvizațiile la o carieră CEO

  Un sindicalist reclamă lipsa investițiilor și improvizațiile la o carieră CEO

  Sunt probleme în ceea ce privește asigurarea investițiilor în carierele miniere din Complexul Energetic Oltenia (CEO). Nu au fost prea multe realizări nici în ceea ce privește mentenanța, dar nici investițiile în echipamente noi și în materiale.

  Unul dintre sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia susține că sunt restanțe majore la capitolul investiții. Probleme însemnate în ceea ce privește starea echipamentelor sunt la Cariera Minieră Jilț Sud. Aici sunt foarte multe improvizații care le pot pune angajaților sănătatea în pericol.

  Marius Cătălin Berca, sindicalist la Unitatea Minieră de Cariere de la Jilț, susține că în ritmul actual nu este exclusă apariția unor accidente de muncă. Din păcate, acestea au tot fost în ultimii ani. Unele chiar mortale.

  Lipsa investițiilor este una majoră. Sunt sute de scoabe bătute în benzile transportoare, sunt numai cârpeli și reparații – mai mult improvizații. Nu știu cât o să mai dureze așa. Noi tragem să ținem unitatea, iar alții mimează că pun umărul să mai țină compania în viață.”, a menționat Marius Cătălin Berca, sindicalist în cadrul Carierei Miniere Jilț.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: