spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăEconomicVezi cum îți poți cumpăra o locuință cu 25% mai IEFTINĂ!

  Vezi cum îți poți cumpăra o locuință cu 25% mai IEFTINĂ!

  Ești în căutarea unei locuințe și vrei să dai cât mai puțini bani pe ea? Ei bine, poți consulta site-urile de executări silite, căci aici găsești apartamente mai ieftine chiar și cu 25%! Fiecare unitate bancară care a acordat credite pentru achiziționarea unei locuințe, poate scoate la licitație bunurile executate silit de la cei care nu și-au mai putut plăti ratele lunare. Aceasta este explicația pentru care aceste imobile sunt mai ieftine: băncile trebuie să-și recupereze banii!

  executari

  Locuințele scoase la licitație pe site-urile de executări silite sau pe cele ale unităților bancare pot fi achiziționate și prin credit bancar. Tot ce trebuie să faceți este să vă interesați. Astfel, gorjenii care sunt în căutarea locuinței perfecte se pot interesa de apartamente, case sau garsoniere și pe site-urile de executări silite. Majoritatea cumpărătorilor au trecut, de-a lungul ultimilor ani, peste temerile de a participa la licitațiile unde sunt scoase la vânzare apartamente sau case executate silit. În fiecare lună, unitățile bancare care au dat credite scot la licitație bunurile clienților rău-platnici. www.executari.com este cel mai vizitat/accesat site de acest gen din România și prezintă oferta băncilor care scot bunuri executate silit la licitație. Sunt prezentate ofertele pentru fiecare județ în parte. În Gorj sunt zeci de anunțuri. Prețul de pornire al unui apartament din cartierul Debarcader, bloc situat în apropierea Lacului Debarcader, este mai mic cu 20% față de prețul pieței. Interesul unității bancare care execută silit este să își recupereze banii.

  Apartament de 3 camere la preț de 2

  Pe același site, se găsesc apartamente cu trei camere al căror preț este convenabil. Pentru un apartament cu trei camere, dar cu o suprafață locuibilă destul de mică, licitația începe de la 22.990 euro, cu 25% reducere față de prețul pieței. Pe parcursul licitației mai poate urca prețul, dar nu se întâmplă des să sară cu prea multe sute de euro. Un apartament cu două camere este cu 25% mai ieftin, adică de la 30.000 de euro acum se vinde la 23.625 euro: „Apartament 2 camere cu o suprafață totală de 51 mp și dependințe aferente constând în hol, grup sanitar, bucătărie, debara și balcon, cu îmbunătățiri, tâmplăie cu profile PVC, geam termopan, placaj de faianță în baie și bucătărie, instalație electrică pentru iluminat, gaze naturale, apă, canalizare și instalație sanitară. Imobilul este situat într-o zonă cu funcțiuni multiple (market Lidl, liceu, stadion și complexul Studențesc Debarcader)”, scrie pe Executari.com Spre exemplu prețul de pornire pentru un apartament cu patru camere situat pe strada Energeticienilor, fosta str. I.L. Caragiale din Târgu Jiu, prețul de pornire pleacă de la 150.300 lei.

  Perfect legal și avantajos

  Pe listele de executări silite ale băncilor apar garsoniere, hoteluri şi pensiuni, benzinării şi tractoare şi chiar şi echipamente medicale, executate de la persoanele fizice sau juridice care nu au mai putut rambursa creditele. „Au existat vremuri când, cei mai mulți dintre potențialii cumpărători nu participau la licitații, pentru că le era frică de proceduri complicate, de lichidatori sau executori sau, pur și simplu, de modul de desfășurare a licitațiilor. Aveau impresia că își vor pierde banii sau timpul. Între timp, cumpărătorii s-au informat mai bine și au aflat că, prin lege, bunurile vândute într-un proces de executare silită sau de faliment sunt libere de orice sarcini și se vând fără sechestre, ipoteci sau gajuri. Îi îndemnăm pe clienți să nu aibă temeri dacă vor să cumpere locuințe aflate în executare silită, mai ales că prețul acestora este situat cu mult sub nivelul pieței imobiliare”, spun reprezentanții site-ului amintit mai sus.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: