spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAlexandra Bădoi, târgujianca de succes care și-a scris povestea așa cum i-a...

  Alexandra Bădoi, târgujianca de succes care și-a scris povestea așa cum i-a dictat inima! Trăiește cel mai frumos vis

  alexandra-7S-a născut sub o stea norocoasă, iar munca depusă a dus-o acolo unde și-a dorit! Alexandra Bădoi, tânăra originară din Târgu-Jiu, care timp de opt ani a prezentat rubrica „Meteo” de la Antena 1, ne spune în cadrul unui interviu acordat cotidianului „Impact în Gorj” cum a pornit pe drumul celebrității. Îndrăgostită de muzică și tot ceea ce înseamnă frumos pentru suflet, Alexandra povestește câte momente presărate de fericire a avut în viața ei de radio și televiziune, dar și ce s-a întâmplat atunci când în drumul ei și-a făcut loc și inevitabila dezamăgire. Acum, frumoasa gorjeancă își trăiește propriul vis și încearcă să dezvolte un proiect care îi umple inima de fericire – „Viva la vida”.

  alexandra-1

  Reporter: Ce sentimente ai atunci când auzi numele „Târgu-Jiu”? Ce amintiri îți trezește acest oraș?

  Alexandra Bădoi: Pentru mine, Târgu-Jiu e acasă. Aici sunt părinții mei și aici ascund o parte din adolescența mea. De câte ori trec pe lângă liceul meu, „Tudor Vladimirescu”, îmi aduc aminte cu drag de orele petrecute în curtea școlii, de clasa mea, de profesori… de bucuria pe care o aveam cand ajungeam la „Palatul Copiilor”… de spectacolele din central orașului, de plimbările prin parc și de mândria că locuiesc în orașul lui Brâncuși.

  Rep.: Cum a început povestea ta în mass media?

  alexandra-4A.B.: Povestea mea a început cu Radio Omega, pe când aveam vreo 16 ani. Dragoș Guțu, unul dintre profesorii mei de canto de la Palatul Copiilor si realizator Radio Omega, mi-a propus să cânt și să „pun voce” pentru reclamele de la radio. I-am cunoscut pe cei din echipă, mi-a plăcut foarte mult atmosfera, mediul de lucru și, probabil, fiind comunicativă și veselă, am primit imediat propunerea de a realiza un top duminical. Așa a început totul. După un an primeam deja o ofertă să lucrez la STAR FM, să prezint o emisiune de weekend. A fost o perioadă minunată pentru mine! În timpul săptămânii mergeam la școală și la cursurile de la Palatul Copiilor, în weekend prezentam emisiunea radio.

  Rep.: Ai întâmplări amuzante din perioada cât ai lucrat în Gorj? Dar ca prezentator meteo?

  A.B.: Pe când lucram la Star FM știu că râdeam foarte mult alături de colegul meu de atunci, Paul Damaschin. Mâncam clătite trimise de mama mea și ne amuzam de mesajele haioase pe care le primeam de la cei care ne ascultau. La METEO am mai avut bâlbe, vreo două ocazii să cad în direct, o criză de râs după ce colegul meu a citit greșit o denumire și doi invitați care au intrat să prezinte vremea alături de mine: Daniel Buzdugan și Horia Brenciu. :)

  Rep.: Cât de mult te-a schimbat faptul că ai ajuns să lucrezi pentru Antena 1?

  alexandra-3A.B.: Eu nu-mi dau seama… lucrând de la 19 ani la Antena 1 cred că, în primul rând, m-am maturizat, am devenit mai responsabilă și mai încrezătoare în forțele proprii.

  Rep.: Cum ai descrie cei opt ani petrecuți în această echipă?

  A.B.: 8 ani care au trecut prea repede… 8 ani cu entuziasm, emoții, bucurii, dezamăgiri…

  Rep.: Demisia ta a fost una surprizătoare pentru toți cei care te apreciază! De ce ai ales să faci acest pas? Au fost lucruri care te-au dezamăgit?

  alexandra-8A.B.: Din păcate, din cauza contractului de confidențialitate semnat, nu pot vorbi prea multe despre acest subiect…

  Rep.: În ce constă noul proiect, „Viva la Vida”, pe care l-ai demarat? Ce te-a inspirat să pornești singură pe acest drum?

  A.B.: “Viva la vida” e un proiect creat acum 4 ani, însă abia acum l-am putut pune în practică. Eu și echipa mea am schițat această emisiune din dorința de a aduce informații pozitive și utile din domeniile: muzică, filme, călătorii, interviuri cu modele de viață, bucătărie etc. Momentan, difuzăm rubricile ca materiale individuale online (www.vivalavida.rohttps://www.facebook.com/vivalavidashow ), dar nu excludem posibilitatea de colaborare cu un trust media.

  Rep.: În plan muzical ce proiecte pregătești în perioada următoare?

  alexandra-2A.B.: În perioada următoare voi urma cursuri de canto, dar, în același timp, voi lucra la noi melodii.

  Rep.: Viața ta sentimentală a fost mereu un secret! Ești îndrăgostită, ai o relație?

  A.B.: Da. Sunt îndrăgostită. Nu e un secret. Însă niciodată nu am vrut să ne expunem relația mai mult decât a fost cazul. :)

  Rep.: Ce cuvinte te-ar descrie cel mai bine?

  A.B.: Visătoare, ambițioasă…

  alexandra-5alexandra-6

  Rep.: Unde îți dorești să ajungi în viitor?

  A.B.: În viitorul apropiat vreau să mă concentrez mai mult pe muzică și pe proiectele agenției noastre, în viitorul ceva mai îndepărtat (peste 2 ani) mă gândesc la familie, copii și alte proiecte mai mari.

  Rep.: De ce îți este cel mai frică în această viață?

  A.B.: De regrete.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: