spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicVrea includerea sporurilor în salariul de bază la CEO

  Vrea includerea sporurilor în salariul de bază la CEO

  Sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia își conturează strategia pentru negocierea viitorului Contract Colectiv de Muncă. Vor fi 15 lideri de sindicat în Comisia de Negociere cu administrația Complexului Energetic Oltenia. Contractul Colectiv de Muncă va intra în vigoare pe 1 aprilie 2024.

  Documentul va fi valabil doi ani de zile. În Contractul Colectiv de Muncă sunt prevăzute o serie de drepturi și beneficii pentru salariații companiei energetice. Principalul obiectiv al sindicatelor din cadrul colosului energetic este o creștere a salariilor și menținerea celorlalte bonusuri și prime de peste an.

  Unul dintre liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Alin Munteanu, care este și președinte al Cartel Alfa Gorj, susține că pentru o siguranță a veniturilor este obligatoriu ca anumite drepturi să fie incluse în salariul de bază. Astfel, acordarea drepturilor respective nu va mai fi legată de situația economică a companiei sau de anumite măsuri de austeritate care pot fi luate la nivel național.

  „Trebuie să fie luate anumite măsuri de precauție pentru că nu putem să stăm să vedem cum la un moment dat nu se mai acordă anumite drepturi pentru că a apărut o ordonanță privind limitarea cheltuielilor. Este nevoie ca anumite sporuri să fie incluse în salariul de bază”, a menționat Alin Munteanu, președintele Cartel Alfa Gorj și lider de sindicat în Complexul Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Poate le dublează și salariile săracii de ei… Cu atâtea bonusuri și facilități, bineînțeles ca prețul la energie se va dubla. Nenorocită conducere….!!!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: