spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEducatieȘcolile din Padeș, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

  Școlile din Padeș, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

  Primăria Padeș a scos la licitație, la finalul lunii trecute, dotarea școlilor din Padeș cu mobilier, echipamente digitale și material didactic. Deja firma Europe One Doream Trend a câștigat licitația, împărțită pe șapte loturi. 

  413.763 de lei vor fi utilizați pentru echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual, pentru sălile de clasă, laboratoare și cabinete aferente unităților de învățământ din comuna Padeș.

  138.164 de lei vor fi utilizați pentru mobilier specific și materiale didactice specifice pentru dotarea laboratorului de științe din unitatea de învățământ din Padeș.

  86.823 vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente pentru laboratorul de informatică din unitatea de învățământ din comună.

  46.771 se vor cheltui pe mobilier specific și materiale didactice specifice pentru dotarea cabinetului didactic istorie/geografie din unitatea de învățământ din comună.

  201.102  vir ajunge în mobilier și materiale didactice pentru dotarea școlilor de clasă din unitățile de învățământ din comuna Padeș, în timp ce 38.240 de lei vor fi investiți în mobilier specific și materiale didactice specifice pentru dotarea cabinetului psihopedagogic din unitatea de învățământ din comuna Padeș.

  46.356 de lei vor ajunge în mobilierul specific și materiale didactice specifice pentru dotare sală de sport din unitatea de învățământ din comuna Padeș

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: