spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA RĂSPÂNDIRII COVID 19

  ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA RĂSPÂNDIRII COVID 19

  În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 11 acţiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 251 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.300 de persoane, 84 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 220 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

  “Pentru neregulile constatate au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 14.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

  Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

  Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

  Forţele de ordine vor desfăşura permanent, în această perioadă, activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

  Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri.

  Siguranța și sănătatea dumneavoastră sunt prioritare pentru noi!” a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: