spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
    AcasăHeadlinesS-a deschis sezonul fructelor de pădure. Străinii caută forță de muncă!

    S-a deschis sezonul fructelor de pădure. Străinii caută forță de muncă!

    Se caută forță de muncă în agricultură. Gorjenii cu experiență în cultivarea fructelor de pădure pot depune un CV la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă în vederea obținerii unui post.

    Un angajator din Spania pune la bătaie aproximativ 1000 de locuri de muncă. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021. Reprezentanții AJOFM Gorj au declarat că persoanele selectate vor fi contactate de către angajator pe baza CV-ului. Experiența reprezintă un avantaj. „Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Se caută în special femei dar și cupluri cu vârsta între 18 – 50 ani, experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor”, au transmis oficialii AJOFM Gorj.

    Plata

    Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate începe cu 01 aprilie 2021. “În ceea ce privește salariu, plata se face pe card. Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră”, au mai declarat autoritățile gorjene.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: