spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentPeste 600 de sancțiuni, aplicate în 6 zile de polițiștii gorjeni

  Peste 600 de sancțiuni, aplicate în 6 zile de polițiștii gorjeni

  Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat, în perioada 6 – 12 martie a.c, pe principalele artere de drum, pentru impunerea folosirii centurilor sau dispozitivelor de siguranță omologate, respectarea normelor rutiere privind utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, precum și utilizarea căștilor de protecție omologate.

  În cadrul acțiunii, poliţiştii au aplicat 639 sancțiuni contravenționale pentru neutilizarea centurii de siguranață, 6 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor de mopede și persoanelor transportate cu astfel de vehicule și 22 de sancțiuni conducătorilor auto care utilizează telefoanele mobile în timp ce conduc. De asemenea, în acest weekend, polițiștii de pe raza întregului județ, cu atribuții pe linie rutieră, au acționat pe drumurile publice, în vederea impunerii regimului legal de viteză și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului. În cele trei zile au fost aplicate 650 de sancțiuni, cele mai multe fiind pentru depășirea limitei de viteză.

  „În cadrul acțiunilor, polițiștii au reținut 63 de permise de conducere, 31 fiind pentru depășirea vitezei legale, 13 pentru depășiri neregulamentare, 9 pentru consum de alcool și 10 pentru alte abateri, fiind, de asemenea, retrase 28 de certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!